+45 26 72 76 96 charlotte@coachmylife.dk

coach my life

Gaven i maven behandling

En Gaven i maven behandling går ud på at skabe en bevidsthed på alt det ubevidste der ligger i kroppen og fylder.

kontakt

om

Hvad er Gaven i Maven?

Mange af de historier vi bære rundt på i det ubevidste kommer til udtryk som blokeringer, og både fysiske og psykiske smerter vil forhindre dig i at leve dit liv som hele dig.

Vores ego vores indre barn dannes fra vi er 0-3 år gamle og fra vi er 0-13 år gamle er vi det meste af tiden i det ubevidste, derfra bliver vi bevidste og ved for det meste hvordan vi skal forholde os til det vi møder i livet.

Kvag af at vi er så lang tid i det ubevidste og det er der vi skaber vores fundament, kan der/ligger der fra den periode nogle ubevidste ting, der kommer til udtryk som frygt og som holder os tilbage fra at leve det liv vi længes efter. Det er tit der de ting vi slås med som voksne er blevet grundlagt.

Det ubevidste, er alt det din krop husker, men som du ikke selv er bevidst om, kan huske eller måske har undertrygt eller fortrængt for at kunne være dig.

Da det er det ubevidste, de følelser, de negative hændelser der ligger og stresser, vil fokus være, at få skabt en bevidsthed på det ubevidste, da det er det der skaber grundlaget for din stress og manglende trivsel i dag. At blive bevidst vil gavne dit helbred, dit immunforsvar, fjerne din stress, forbedre dit humør og hjælpe dig til at være i nuet.

hvor begynder jeg?

Skodlisten

I en Gaven i maven behandling, bruger jeg min intuition, mine coaching teknikker samt spørger din krop i dag ved hjælp af kinesiologi.

Når du kommer til behandling medbringer du en ”skodliste” gerne skrevet på pc og i 2 eksemplarer i kronologisk rækkefølge.

Denne liste skal indeholde alle de episoder du godt kan huske fra 0-13 år, som har gjort indtryk på dig.

Eksempler på ting der kan stå på din ”skodliste” :

forældres skilsmisse

3 år

mormors dødsfald

5 år

indlæggelse på hospital grundet sygdom

6 år

Mobning i skolen

7 år

mistede min hund

8 år

flytning – ensomhed

10 år
Jeg tester om din krop føler sig stresset, om den føler sig mødt og forstået, og om der ligger noget psykisk i din mave.

Vi finder sammen de årsager der ligger og fylder også dem der ikke står på din liste, får slettet og healet dem op, samt placerer dem i hjertet hvor de høre til. Når ting gemmes i hjertet i stedet for i maven vil du føler en lagt større frihed til at være dig .

Behandlingen sluttes af med en afstressende bodyscanning, så du er et rigtig godt sted når du sendes kærligt ud af døren igen.

Hvad koster det?

Pris

Kontakt mig

SEND MIG EN MAIL ALLEREDE I DAG