+45 26 72 76 96 charlotte@coachmylife.dk

coach my life

Chakrabalancering
Kontakt mig

coach my life

Chakra-balancering
Kontakt mig

Chakrabalancering

Chakra-
balancering

En meditativ behandling der består af Reiki, essentielle olier samt krystaller, der i et tæt samarbejde for en stund får dig til at glemme hverdagens stress og jag, og som genoplader dine batterier.

Chakra betyder på sanskrit ”hjul” og er betegnelse for syv energi centre der løber langs kroppens midterlinje.

Rod Chakra, Hara Chakra, Solar plexus chakra, Hjerte Chakra, Hals Chakra, Pineal Chakra og Krone Chakra.

Der åbnes i behandlingen op for de blokeringer der har sat sig i kroppen og som har fået ”hjulene” i de enkelte chakraer til at drille. I samarbejdet mellem krystallerne, olierne og Reiki healingen kommer kroppen med budskaber om, hvor det vil gavne dig at sætte ind, og hvilke områder du med fordel kan arbejde på at forløse.

En finjustering af dit chakra system, hvor blokeringer frigives, så energien igen kan flyde frit og du dermed kan være den bedste udgave af dig selv i flow og balance.

Chakrabalancering skaber en dyb afspænding og harmoni i hele kroppen.

Jeg anbefaler personligt Chakrabalancering i forbindelse med stressbehandling, personlig udvikling, og psykisk ustabilitet.

En Chakrabalancering med essentielle olier og krystaller, foregår fuldt påklædt liggende på en briks. Varigheden vil være på 1,5 til 2 timer hvor du foruden Chakrabalanceringen vil modtage Reiki heling på hoved og fødder samt coaching.

hvad koster det?

PRISER

Kontakt mig

SEND MIG EN MAIL ALLEREDE I DAG

14 + 3 =