+45 26 72 76 96 charlotte@coachmylife.dk

by charlotte hamann

Forfin & hæv din vibration i eksklusive omgivelser

Purity & Clarity retreat

3. Maj – 7. Maj 2025 – UDSOLGT

Et eksklusivt pusterum for både mænd og kvinder.

Mit navn er Charlotte, jeg er en passioneret coach, chakrahealer og yogalærer hvis intention er at nære din livsglæde samt vise mennesker vejen ud af hovedet og ned i kroppen

Jeg er faldet pladask for en lille perle på Mallorca, Cal Reiet.

Forestil dig et lille luksuriøst, holistisk boutiquehotel, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Du mærker med det samme du checker ind kærligheden, der er lagt i skabelsen af stedet, som byder på den rareste, ja næsten magiske energi.

Mit hjerte danser, og jeg føler mig så taknemmelig over at have fået mulighed for at booke dette vidunderlige sted til mit yoga retreat. Samtidig med at vi får mulighed for at stikke af til sydens varme himmelstrøg og tage lidt forskud på sommeren.

Fra 3. maj – 7. maj 2025 har du sammen med en eksklusiv gruppe, en enestående chance for at tage en timeout fra den travle hverdag.

I skønne omgivelser med den lækreste antiinflammatoriske kost, er der perfekte forudsætninger for at komme ned i gear, finde fred og fordybelse, genskabe balance i kroppen og få børstet noget af hverdagens travlhed af.

 Hver dag er målet at forkæle alle dine sanser

Energiforløsende Yoga, vandreture i naturskønne omgivelser, afslapning ved poolområdet, lækre buffetter for både øje og mave, samt idylliske, og æstetisk indrettede bygninger.

Jeg garanterer, at du fra første øjeblik mærker roen, charmen og den velkomponerede luksus.

Programmet er skruet sammen, så såvel begyndere på yogamåtten som erfarne yogier får udbytte.

Alt dette er inkluderet i prisen:

· 1:1 clairvoyance med Kamilla

· 4 overnatninger på det smukke Cal Reiet i enten enkelt, dobbelt, eller tre personers værelse.

· 7 energiforløsende yoga- og meditations-sessioner

· Cykel & Vandretur langs marker og havet, eller besøg på det lokale marked i Santanyi

· 2 Workshops som Chakrabalancering med æteriske olier fra doTERRA, krystaller og Reiki

· Fri adgang til spa, pool, jacuzzi, biosauna samt infrarødt rum

· Halvpension med superlækker veltilberedt morgenmadsbuffet og middag.

· Fri adgang til frisk frugt, vand, te og kaffe ad libitum hele dagen

· Velkomstmiddag på ankomstdagen

· Velkomstmøde på ankomstdagen

Hvorfor et Yoga Retreat?

I en travl hverdag køre vi afsted på autopiloten, ofte i overhalingsbanen med autopiloten tilsluttet, livet går stærkt og vores system er ikke bygget til fart hele tiden.
På dette retreat vil du få muligheden for, at trække i nødbremsen, stoppe op, få en pause og mærke efter om du er på det rette spor.
Komme ud af hovedet og ned i kroppen er intentionen.

 

Programmet – der kan forekomme behagelige overraskelser 

Kl  Aktivitet
Lørdag  
15:00 – 15.30 Ankomst Cal Reiet
16:00 – 16:45 Velkomstmøde ved poolen
17:00 – 18:30 Yin yoga med afspænding
19:00 – 20:30 Middag
   
Søndag  
08:15 – 09:45 Energiforløsende yoga med afspænding
09:45 – 11:00 Brunch
11:30 – 14:30 Hiking og vandring
15:00 – 17:00 Relax-mulighed for at booke massage eller anden behandling.
17:00 – 18:30 Yin yoga med afspænding
19:00 – 20:30 Middag
   
Mandag  
08:15 – 09:45 Energiforløsende yoga med afspænding
09:45 – 11:00 Brunch
12:00 – 14:00 Chakrabalancering med æteriske olier fra doTERRA, krystaller og Reiki
14:00 – 17:00 Relax-mulighed for at booke massage eller anden behandling
17:00 – 18:30 Yin yoga med afspænding
19:00 – 20:30 Middag
   
Tirsdag  
08:15 – 09:45 Energiforløsende yoga med afspænding
09:45 – 11:00 Brunch
11:00 – 16:00 Mulighed for besøg på det nærliggende market i Santanyi
16:00 – 18:00 Workshop i halschakraet og kommunikation
19:00 – 20:30 Middag
   
Onsdag  
08:00 – 09:45 Energiforløsende yoga med afspænding og afslutning
09:45 – 10:45 Brunch
11:00 Check ud

 

Priser & Praktik

Dette retreat er et selvkærligt åndehul for både kvinder og mænd og afholdes fra lørdag 3 maj. til onsdag 7. maj 2025.

Check ind fra kl. 15:00 om lørdag med mulighed for at ankomme tidligt og tilkøbe frokost på stedet.

Retreatet slutter onsdag kl.11.00

Tag din partner i hånden, og skab en uforglemmelig oplevelse. Eller kom alene, tag din veninde, mor eller datter med på fire dages fordybelse i yogaens univers. Gør præcis hvad der kalder på dig, så skal det nok blive magisk.

Alt, hvad du skal bruge af yoga-udstyr, vil være til rådighed på selve stedet, så du skal bare medbringe det, der ellers taler til dig og dine behov.

I wellness-afdelingen er der rig mulighed for at booke den skønneste massage eller anden spabehandling, dog mod egenbetaling. Booking af dette går via receptionen på Cal Reiet.

Prisen for fire overnatninger i delt luksuriøst dobbeltværelse inkl. forplejning er 12.500 kr.

Det er muligt at booke et enkeltværelse mod ekstra tillæg. Prisen for et enkeltværelse er 12.500 kr plus et tillæg på 3.000 kr. I alt 15.500 kr.

Depositum på 4.000 kr. betales ved tilmelding og refunderes ikke ved afbud, dog kan pladsen overgå til en anden. Restbeløbet betales senest 1. marts 2025.

Det er muligt at betale i rater.

Stedet

Cal Reiet er et lille, luksuriøst, holistisk boutiquehotel beliggende tæt på Santanyi, en hyggelig og charmerende landsby, kun 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Palma.

Alle værelser er indrettet med smag for detaljen med aircondition, adgang til WIFI, eget bad og toilet hvor skønne produkter, hårtørrer og badekåbe kun venter på at blive taget i brug. Der er mulighed for at bo på enkelt, dobbeltværelse eller få en ekstra opredning hvis det er behovet.

Intet er overladt til tilfældighederne; man mærker tydeligt den kærlighed, der er lagt i skabelsen af stedet, som byder på den rareste, ja næsten magiske energi.

Her serveres velsmagende antiinflammatorisk kost skabt af en af de bedste kokke på Mallorca. De sunde og yderst velsmagende vegetariske buffeter består hovedsageligt af lokale råvarer. ”Waughh”, er den gængse kommentar fra gæsterne.

Cal Reiet`s pool område er et kapitel for sig.

Her har du mulighed for at svømme i den indbydende saltvandspool, eller måske det nye spaområde kalder mere på dig, hvor du har mulighed for at udforske vandelementet eller tage en velfortjent pause i biosaunaen eller det infrarøde rum.

Alt sammen noget kroppen vil takke dig for efterfølgende.

Det skal simpelthen opleves…

 

Lidt om mig, Charlotte

Charlotte Hamann er en af nutidens kvinder, der arbejder med det feminine energi flow i kroppen og i bevidstheden. Når kroppen og bevidstheden forenes, i en helt særlig meditativ guidning, ind i dig selv, kan du skabe forandringer, der kan føles i din krop med det samme.

Charlotte har en helt særlig evne til at møde enhver fra et unikt, kærligt og neutralt sted, så du kan fokusere på din yoga og dit energi flow.

Charlotte er en erfaren mindfulness- og yogaunderviser, coach og vejleder. Hun har specialiseret sig i denne holistiske tilgang til kroppen og bevidstheden, hvor hun i en skøn balance forener energiforløsende yoga med yin yoga. Med hendes helt særlige stemmeføring guider hun dig ind i meditationens verden, hvor du finder din indre balance. Hun arbejder med det feminine energi flow, der fremmer en tilstand af ren væren, taknemmelighed, indre ro og balance i din krop.

“Det er en oplevelse ud over det sædvanlige og du kan tage alle elementerne fra yogaen med dig tilbage til din hverdag og nemt implementere dem. Det feminine energi flow skal nemlig plejes, hver evig eneste dag og det er den dejligste rejse, som du skal unde dig selv.”

Charlotte Hamann

 

Lidt om Kamilla

Længes du efter sjælero…

Som en del af programmet har du en unik mulighed for at invitere universet ind i din udvikling, og få klarhed om dit hjertes næste skridt og måske rydde op i blokeringer der sætter en stopper for din sjæls flow.

Du får på dette Retreat mulighed for en 1:1 clairvoyance med Kamilla, hvor hun kærligst tager dig i hånden, og støtter dig i at arbejde på et ubevidst plan, der gang på gang har vist sig at sætte ekstra skub i individets transformation.

Kamilla Fjord arbejder som Spirituel Coach, og har sin egen virksomhed Heartstep. Hun arbejder både i erhvervslivet og privat. Hun er kærlig, udfordrende, og dømmer dig aldrig rigtig eller forkert. Hun støtter dig i at nå dine drømme, også dem du ikke vidste du havde…

 

Transport

Flybilletter skal så selv stå for, på den måde kan du tilpasse afrejse tidspunkterne til din kalender, både ud og hjem.

Hvilket giver dig muligheden for at snige en ekstra overnatning ind, inde i Palma de Mallorca før eller efter retreatet kan sniges ind.

 

Fra lufthavnen er det nemt at hoppe i en taxa, det koster ca.60 euro og tiden du skal påregne, er ca.45 min. fra Palma De Mallorca til Cal Reiet der ligger i Santanyi

 

Hvis du har lyst til at følges med andre fra gruppen, så vil jeg meget gerne være behjælpelig med at kordinerer dette.

Rejseforsikring

Rejseforsikring står du selv for og hvis du tegner sådan en, så kan du trygt læne dig tilbage og hvile i, at alt er godt hvis uheldet skulle være ude og du bliver forhindret i at rejse.

Jeg er medlem af Rejsegaranti Fonden.

Kontakt mig

SEND MIG EN MAIL ALLEREDE I DAG