+45 26 72 76 96 charlotte@coachmylife.dk

coach my life

Coaching
Kontakt mig

ikke alt kan klares alene

COACHING

Styrer du frygten eller styrer frygten dig – Du kan kun slippe af med frygten for at gøre noget, ved at gå ud og gøre det

coaching

Coaching er for dig, der gerne vil tage fat på en udviklingsproces. Er du allerede i rivende udvikling, vil du måske gerne have støtte og hjælp til at håndtere udfordringerne undervejs?

Jeg ved, at du indtil nu har gjort det bedste, du kan her i livet. Du har gjort dit bedste med de ressourcer, du har haft til rådighed. Jeg hjælper dig med at bruge den erfaring, du allerede har. Således, at du flytter fokus fra at være offer til at være en vinder – igennem bevidsthed og accept.

 

 

GRATIS INTROSAMTALE

Gratis, indledende samtale, hvor du beskriver, hvad du ønsker hjælp til (15 – 20 minutters varighed).

Lad os sammen finde din retning

Er du der, hvor du gerne vil være i livet? Eller synes du, det er som om, at der mangler noget? Kører livet bare derud af, uden at du føler, du for alvor er en del af det? Hvis ja, så tænker jeg, at der er noget der spirer i dig, og som skriger på at komme ud. Har du mod på at gå på opdagelse? Finde ud af, hvad der helt præcist spirer i dig? Med klarhed kan du få det til at vokse. Hvis du har mod på at undersøge spørgsmålet, vil et coachingforløb være relevant for dig.

Gennem et coachingforløb vil det være muligt at komme i kontakt med dine drømme, mål og indre værdier. Dermed får du klarhed over, hvordan du kan få lige præcis dine drømme til at gå i opfyldelse.

Jeg hjælper dig med at finde din retning i livet. Jeg rummer dig ligegyldigt, hvor du er i dit liv og møder dig altid på en u-dømmende måde.

Glæd dig til, at vi sammen går på opdagelse, så du:

  • Får dine drømme til at gå i opfyldelse
  • Tør gå igennem frygten for noget nyt – for at opdage, at det er dér dine udviklingsmuligheder ligger.
  • Styrker din kommunikation med andre mennesker i dit liv.
  • Lærer at sige fra – og rent faktisk hviler i det, når du gør det.

hvad koster det?

PRISER

Kontakt mig

SEND MIG EN MAIL ALLEREDE I DAG

6 + 7 =