+45 26 72 76 96 charlotte@coachmylife.dk

om mig

charlotte hamann

Mit navn er Charlotte Hamann

Jeg lærer kvinder og mænd at leve i harmoni og alignment med deres indre værdier.

Jeg er er nysgerrig på livet, særligt på mennesker og hvad det vil sige at være menneske i det samfund vi lever i, jeg er dybt passioneret omkring det at højne både min egen men også mine klienters bevidsthed.

jeg er en af nutidens kvindelige coaches, stresscoach, mindfulness underviser, yoga lærer med mere. Jeg har mange kasketter jeg i min dagligdag kan veksle mellem og dette er blot et lille udpluk af de kompetencer jeg bestrider og praktisere i min virksom.

Når al kommer til alt så er jeg dybt passioneret omkring det at balancere den feminine og den maskuline energi der flyder i kroppen, da jeg tror på at alt er energi.

Jeg tror på at alt det mentale sætter sig som fysiske skavanker i kroppen, som stagneret energi/traumer der forhindrer os i at leve det liv vi længes efter og jeg brænder for at forløse både på det mentale og fysiske plan.

Som coach tilbyder jeg:

  • En ligeværdig samtale, som er baseret på et positivt menneskesyn, hvor du har min fulde opmærksomhed og nærvær i forhold til det, som du ønsker at arbejde med.
  • En samtale, hvor du er 100 % i fokus, og hvor det er dig der bestemmer, hvilket mål du ønsker at arbejde med.

  • En samtale, hvor du kan lære at leve et liv i balance og med ro, nærvær og glæde.
  • En samtale, hvor du har min fulde fortrolighed.
  • En samtale hvor jeg efterlever ICF’s kernekompetencer og etiske regler.

send mig en besked

Besøg mig

Ridehusvej 2
2820 Gentofte

Kontakt

+45 2672 7696

charlotte@coachmylife.dk

CVR nr: 37356891