+45 26 72 76 96 charlotte@coachmylife.dk

coach my life

samarbejdspartnere
Kontakt mig

Vores samarbejdspartnere: Velvære og Skønhed

Kosmetisk Klinik Nina Torres
Strandvejen 153, 1.Th.
2900 Hellerup

Kosmetisk Klinik Nina Torres er en førende klinik inden for biostimulerende behandlinger og er specialiseret i æstetiske  behandlinger. Klinikken ligger i smukke og lyse lokaler på Strandvejen og skiller sig ud fra branchen ved ikke at stræbe efter et bestemt skønhedsideal.

Klinikken har skabt et stærkt Community bestående af eksterne erhvervspartnere, der tilfører værdifuld indsigt og viden til dets medlemmer. Dette skaber et inspirerende miljø for kunderne, hvor der er plads til personlig vækst og velvære.

Nina Torres, indehaver og kosmetisk sygeplejerske, har været sygeplejerske siden 2008 og har gennem mere end 13 års erfaring specialiseret sig i kosmetiske behandlinger. Hun har været klinikchef og underviser i Danmarks største klinikkæde. Efter åbning af klinikken har Nina fungeret som inspirerende mentor i Masterclass for andre erfarne kosmetiske sygeplejersker inden for branchen

Valida Health:
Strandvejen 130B
2900 Hellerup.

Sundhed og velvære er vores højeste prioritet

Valida Health’s vision er at skabe komplette sundhedsløsninger skræddersyet til den enkelte. De tror på, at nøglen til sundhed ligger i forebyggelse, og de stræber efter at levere direkte adgang til eksperter, læger og sygeplejersker tilpasset dine behov. De tilbyder blandt andet sundhedstjek, vejledning og behandling af både mandlige – og kvindelig overgangsalder, medicinsk vægttab, helkropsscanninger, DNA-tests, skræddersyet blodprøver, vaccinationer, mave-tarm tests og adgang til en række speciallæger og eksperter.

Valida Health er en privat sundhedsklinik, der har sit hovedsæde på Strandvejen i Hellerup. De arbejder tæt sammen med regionerne og har derfor adgang til blodprøvetagning i hele landet. Valida Health tilbyder adgang til læger, sygeplejerske og eksperter til hele landet, både til fysiske og online konsultationer.

 

Kontakt mig

SEND MIG EN MAIL ALLEREDE I DAG